Over ons

Bedankt voor uw bezoek aan de website!

Chairsupply.eu is een zeer ervaren, snel groeiende onderneming die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van bureaustoelen, werkstoelen en vergaderstoelen.

Al onze producten voldoen aan de Europese normeringen en een aantal stoelen voldoet tevens aan de Nederlandse richtlijn, de NPR 1813. Wij zijn groot geworden middels een zorgvuldig geselecteerd netwerk van dealers in binnen- en buitenland en leveren onze producten uitsluitend via deze dealers.

Het begon allemaal in 2006…
Cees van Westen en Bob Herber hebben beide meer dan 25 jaar ervaring in de projectinrichting branche en besluiten hun krachten te bundelen in een gezamenlijke onderneming, genaamd Chairsupply. Tijdens een bezoek aan een Internationale beurs ontmoeten zij een Taiwanese fabrikant van bureaustoel onderdelen. Met deze partner wordt het eerste product genaamd “706” gecreëerd. Inmiddels zijn er van dat eerste model meer dan 100.000 stuks geproduceerd en verkocht, iets waar wij gepast trots op zijn!

De organisatie staat vervolgens niet stil. MVO wordt een steeds belangrijker onderwerp in de bedrijfsvoering en de groei van de onderneming vraagt om een hoge mate van efficiency in warehousing en de administratieve organisatie. Er worden vele modellen aan de collectie toegevoegd die keer op keer aanslaan. De voorraad, de prijs/kwaliteit, het private-label concept, de hoge mate van service en klantgerichtheid zijn de ingrediënten om er samen met het team en een aantal toegewijde sales-agenten een groot succes van te maken.

Inmiddels is de familie gegroeid tot zo’n 40 personen en vallen er vijf bedrijven onder de moedermaatschappij 706 Seating Group; Chairsupply, Spindl, Workware, BenCamp en Sit-On. Elk met hun eigen unieke modellen, karakter, doelgroep en toekomstplannen…
 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm: